Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

23 Οκτ 2011

Ανακοίνωση -Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)
Οι επιθέσεις σε γραφεία αριστερών κομμάτων και οργανώσεων, σε στέκια νεολαίας και κινημάτων είναι φασιστικής έμπνευσης και πρακτικής!

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους και τη νεολαία της Λάρισας τη φασιστική επίθεση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ στη Λάρισα τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Οκτώβρη.
Οι πρακτικές αυτές που αντιγράφουν την «δράση» των παρακρατικών μηχανισμών απέναντι σε γραφεία και στέκια κομμάτων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων δεν αποτελούν παρά ενέργειες που έχουν υπονομευθεί από αντιδραστικές αντιλήψεις, εχθρικές στο μαζικό εργατικό-λαϊκό κίνημα. Σε μία περίοδο που η κυβέρνηση επιτίθεται με λύσσα στους εργαζόμενους, στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους, βάζοντας σε κίνηση όλους τους μηχανισμούς κρατικής καταστολής ενάντιά τους για να σταματήσει και να τσακίσει τις αντιστάσεις τους όπως εκφράστηκαν στην 48ωρη απεργία της 19 και 20 Οκτώβρη, ενέργειες που θέλουν να βάλουν στη γωνία την εργατική τάξη και τον λαό και από πρωταγωνιστές να γίνουν κομπάρσοι της ταξικής πάλης και θεατές συγκρούσεων μηχανισμών για το ποιος εκπροσωπεί, αυθεντικά, το κίνημα, αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την συγκρότηση του εργατικού-λαϊκού κινήματος και πρέπει να αποκαλυφθούν και να καταγγελθούν.
Αν κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν και στη Λάρισα την αθλιότητα των συγκρούσεων της Πλατείας Συντάγματος πρέπει να βρουν απέναντί τους το σύνολο των δυνάμεων του εργατικού και λαϊκού κινήματος της πόλης μας.
Αρκετά έχει υποφέρει το κίνημα από τις λογικές «ιδιοκτησίας» που έχουν εκφραστεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις στη Λάρισα με «κορδόνια» και «υγειονομικές ζώνες» απέναντι σε εργατικά σχήματα και εργαζόμενους, με απαγορεύσεις συγκεντρώσεων ανέργων στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με ύπουλες προσωπικές επιθέσεις σε αριστερούς αγωνιστές και εργαζόμενους συνδικαλιστές.
Αρκετά με τον αντικομμουνιστικό οχετό και την αντικινηματική χαφιεδολογία.
Οι χιλιάδες του εργαζόμενου λαού που πλημμύρισαν τους δρόμους της Λάρισας στις 19 Οκτώβρη δείχνουν τον δρόμο της οργάνωσης, του αγώνα, της αλληλεγγύης, της κοινής δράσης που είναι απαραίτητα για να προχωρήσει μπροστά το ποτάμι της Αντίστασης που θα ανατρέψει τις πολιτικές κυβέρνησης- κεφάλαιου – ιμπεριαλιστών.
Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Λάρισα 22 Οκτώβρη 2011
Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ (μ-λ)