Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

21 Οκτ 2011

Ανακοίνωση τύπου για τη δολοφονία του Καντάφι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011
Οι αλαλαγμοί χαράς των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ηγετών για την εν ψυχρώ δολοφονία του Καντάφι και την διαπόμπευσή του, δεν δείχνουν μόνο -για πολλοστή φορά- πόσο απίστευτα υποκριτές είναι όταν μιλάνε για δυτικό πολιτισμό, δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτά είναι άλλωστε πολύ γνωστά πράγματα για τους γνήσιους απογόνους των αποικιοκρατών και των δουλεμπόρων, που δεν σταμάτησαν στιγμή να υποκινούν πολέμους και να διεξάγουν επεμβάσεις ενάντια στους λαούς.
Αυτό που έχει σημασία για το άμεσο μέλλον είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν και τα σχέδια που κάνουν για να επαναλάβουν το λιβυκό σενάριο και αλλού. Όχι για να ανατρέψουν τα καθεστώτα με σιδερένια πυγμή (όπως απειλεί ήδη ο Ομπάμα) αλλά για να καταπνίξουν την εξέγερση των αραβικών λαών και να τους αλυσοδέσουν ξανά, για δεκαετίες, με πιο σύγχρονες χειροπέδες, με σκοπό να λεηλατήσουν τον πλούτο και την εργασία τους.
Ακριβώς αυτό είναι έτοιμοι να κάνουν τώρα με το λιβυκό λαό, τα αρπακτικά που ήδη μοιράζουν τα «ιμάτια» της χώρας και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)