Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

18 Σεπ 2012

σχολια

Προβοκάτσια 
''Τα μέτρα λειτουργούν ως κοινωνική προβοκάτσια και είδαμε το πρωτοφανές, αστυνομικοί εναντίον αστυνομικών'', δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος. Και για να σταματήσει η προβοκάτσια, κύρηξε απεργία στις 26/9. Αστυνομικοί εναντίον όλων.
Στα ράφια 
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για τις επιπτώσεις του Μνημονίου στο χώρο της υγείας και του περιβάλλοντος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης των φαρμάκων ακόμα και από τα σούπερ μάρκετ. Προσέξτε να μην μπερδέψετε τα καθαρτικά με τα καθαριστικά.
Διαφήμιση 
Στην παύση της λειτουργίας του κομματικού τηλεοπτικού σταθμού 902 για οικονομικούς λόγους προχώρησε η ηγεσία του ΚΚΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος για το κλείσιμο του σταθμού, ''...οι καπιταλιστές που διαθέτουν μεγάλο πακέτο για διαφήμιση δεν ενισχύουν ένα μέσο προπαγάνδας που στηρίζει το λαϊκό κίνημα και το δίκιο των εργαζομένων''. Ο αγώνας για φιλολαϊκή διαφήμιση, δεν έφερε τα αναμενόμενα.
Πόλεις 
Τη δημιουργία ιδιωτικών πόλεων προωθεί η κυβέρνηση της Ονδούρας. Οι πόλεις αυτές είναι εμπνευσμένες από αμερικανούς οικονομικούς συμβούλους και θα λειτουργούν εκτός κρατικού ελέγχου, θα έχουν τη δικιά τους αστυνομία, τους δικούς τους νόμους, κυβέρνηση και φορολογικό σύστημα. Και κάθε σύγχρονη πόλη-κράτος, θα διαθέτει τους δικούς της σύγχρονους σκλάβους. Φορολογία 
Αμερικανικό μοντέλο στη φορολογία προωθεί η κυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτό, το εισόδημα δεν θα προσδιορίζεται μόνο με βάση τη δήλωση των φορολογουμένων, αλλά και με ελέγχους σε τραπεζικές καταθέσεις, καταναλωτικές δαπάνες σε μετρητά ή σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια, άλλες πηγές εισοδημάτων και αποταμιεύσεων. Και στη δραχμή να πας, θα πληρώνεις με δολάρια.
Τιμωρίες
Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας, έπαυσε η διάθεση των αστυνομικών που απασχολούνταν στην προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Έτσι ώστε να συμμετέχουν στα πογκρόμ ελεύθερα, χώρις τις στολές τους.
Τσόλια
«Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση». Σχολίασε μέσω twitter, ο τηλεοπτικός απολογητής της κάθε κυβέρνησης Τσολιάκογλου, Μανώλης Καψής.
Νέα ελπίδα
Θυμάστε τη νέα ελπίδα που ανατέλει για την Ευρώπη; Ο Φρανσουά Ολάν ανακοίνωσε περικοπές 30 δις.
Παλιά ελπίδα 
Ο Γιώργος Παπανδρέου επανεξελέγη παμψηφεί πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Κάτι σαν το Δαλάι Λάμα.