Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

19 Σεπ 2012

Ανακοίνωση-Καταγγελλία του ΚΚΕ(μ-λ)

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ροπαλοφόρων τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, που έγινε την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του ΚΤΕΛ Ξάνθης, ενάντια σε αγωνιστές της «Κίνησης Πολιτών ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό», που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση.
Τα μνημόνια και η αντιλαϊκή πολιτική δεν έφεραν μόνο την πείνα, την ανεργία και την εξαθλίωση του λαού. Ενίσχυσαν επίσης τις αντιδραστικές και φασιστικές δυνάμεις, που θέλοντας να υπηρετήσουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και της υποτέλειας, επιτίθενται σε αγωνιστές, προκαλούν και απειλούν.
Λειτουργώντας σα μηχανισμός αυτού του συστήματος (που δήθεν αντιμάχονται) στοχεύουν σ’ αυτόν που αποτελεί τον πραγματικό εχθρό των αφεντικών τους. Τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία, με σκοπό να τον διασπάσουν, να τον αποπροσανατολίσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Να σταματήσουν τους αγώνες που αναπόφευκτα θα ξεσπούν και θα δυναμώνουν.
Η τρομοκρατία των απόγονων των ταγμάτων ασφαλείας και των οπαδών του ναζισμού δε θα περάσει! Θα την τσακίσει η μαζική λαϊκή πάλη.
• ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ! ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!
• ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ!

Ξάνθη 19-9-2012