Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

21 Σεπ 2012

Καταγγελία για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στην Λάρισα

Ανακοίνωση-Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)

Καταγγέλλουμε την επίθεση και την κλοπή των ροπαλοφόρων τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου , ενάντια σε νεαρούς Πακιστανούς, που είχε  αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Τα μνημόνια και η αντιλαϊκή πολιτική δεν έφεραν μόνο την πείνα, την ανεργία και την εξαθλίωση του λαού. Ενίσχυσαν επίσης τις αντιδραστικές και φασιστικές δυνάμεις, που θέλοντας να υπηρετήσουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και της υποτέλειας, επιτίθενται σε αγωνιστές, προκαλούν και απειλούν.
Λειτουργώντας σα μηχανισμός αυτού του συστήματος (που δήθεν αντιμάχονται) στοχεύουν σ’ αυτόν που αποτελεί τον πραγματικό εχθρό των αφεντικών τους. Τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία, με σκοπό να τον διασπάσουν, να τον αποπροσανατολίσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Να σταματήσουν τους αγώνες που αναπόφευκτα θα ξεσπούν και θα δυναμώνουν.
Η τρομοκρατία των απόγονων των ταγμάτων ασφαλείας και των οπαδών του ναζισμού δε θα περάσει! Θα την τσακίσει η μαζική λαϊκή πάλη.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί μαζί με άλλες οργανώσεις και πρωτοβουλίες  όλους τους Λαρισαίους δημοκράτες σε αντιφασιστική συγκέντρωση στον Άγιο Κωνσταντίνο την παρασκευή  στις 6.00 μ.μ. και πορεία στους δρόμους της Λάρισας  για να καταδικαστεί ο φασισμός και οι δολοφονικές επιθέσεις των φασιστών.

•    ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!   ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!
•    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ!

Λάρισα 20-9-2012