Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

15 Σεπ 2012

«Χρυσή Αυγή»: Το άλλοθι του συστήματος

Εργαζόμενοι, Δημοκράτες, Πατριώτες
•    Σε μια περίοδο που μεγάλα προβλήματα ταλανίζουν τον ελληνικό λαό, υποχρεώνεται να αντιμετωπίσει και την εγκληματική δράση των ανθρωποειδών της «Χρυσής Αυγής». Δράση που, μαζί με τη ρητορική που τη συνοδεύει, σε ένα πράγμα καταρχάς στοχεύει: στην απόκρυψη των αληθινών αιτίων και των πραγματικών ενόχων για τα προβλήματα του λαού και της χώρας.
•    Ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να πιστέψουμε ότι αυτά που μας λείπουν δεν είναι τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που «σπρώξανε» σε ξένες τράπεζες και φορολογικούς παραδείσους οι πλουτοκράτες, αλλά οι δεκαρούλες που μαζεύουν τα παιδιά των φαναριών.
Ότι αυτοί που λήστεψαν τις οικονομίες ενός κόσμου με το χρηματιστήριο δεν είναι το ιμπεριαλιστικό-χρηματιστικό κεφάλαιο και οι ντόπιοι ατζέντηδές του, αλλά οι Φιλιππινέζες που φροντίζουν γέρους και αρρώστους για τρείς κι εξήντα.
Ότι για το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου δεν ευθύνονται οι άνισες «ανταλλαγές» που έχει επιβάλει η ιμπεριαλιστική επικυριαρχία, η αποβιομηχάνιση και η διάλυση του παραγωγικού-οικονομικού ιστού της χώρας, αλλά ο μαυρούλης που πουλάει CD για πενταροδεκάρες.
•    Θέλει να μας «πείσει» ότι για το κλείσιμο των μαγαζιών και των μικροεπιχειρήσεων, δεν ευθύνεται η εισβολή των ιμπεριαλιστικών μονοπωλιακών μεγαθηρίων αλλά οι φουκαράδες που πουλάνε παιχνιδάκια της δεκάρας στο δρόμο. Ότι για την ανεργία και τα μεροκάματα πείνας δεν ευθύνεται το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που θέλουν να έχουν διαθέσιμες στρατιές φθηνών ανέργων, ούτε οι «έλληνες» βιομήχανοι που μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους σε άλλες χώρες, αλλά οι απελπισμένοι που κάνουν δουλειές του ποδαριού για ένα κομμάτι ψωμί. Ότι για το ρήμαγμα της αγροτιάς δεν ευθύνονται οι όροι που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Κοινή Αγροτική Πολιτική, αλλά οι δουλοπάροικοι που λιώνουν στα χωράφια μας αντί πινακίου φακής διασώζοντας ό,τι έχει απομείνει σαν ντόπια παραγωγή.
•    Θέλει να καταπιούμε ότι για τη ρεμούλα των «ολυμπιακών έργων» που θα την πληρώνουμε για χρόνια δεν ευθύνονται όσοι ντόπιοι και ξένοι πλούτισαν απ’ αυτά, αλλά οι «ξένοι» εργάτες που πολλοί από αυτούς άφησαν την τελευταία τους πνοή σε αυτά τα «έργα».
Και θέλει η Χρυσή Αυγή να αποδεχτούμε ότι το «χρέος» και τα ελλείμματα δεν τα δημιούργησαν (κυρίως τεχνητά) το ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, οι ντόπιοι μιζαδόροι και οι οφσόρ εταιρίες τους, αλλά οι... Πακιστανοί που ζητιανεύουν στην Ομόνοια.
•    Άξιος ο μισθός της! Και θα είμαστε κι εμείς άξιοι της μοίρας μας, αν δεν δούμε και δεν αντιμετωπίσουμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι η δράση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην υπηρεσία του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου προωθώντας συγκεκριμένους στόχους:

Να συγκαλύψει τους πραγματικούς ενόχους για τα προβλήματα του λαού και της χώρας.
Να εκμεταλλευτεί τις δυσκολίες και την απελπισία ενός κόσμου, για να στρέψει την οργή του σε έναν εύκολο, βολικό και αβανταδόρικο στόχο.
Να δημιουργήσει ερείσματα, να ισχυροποιηθεί και να συγκροτηθεί, έτσι ώστε να είναι έτοιμη να δράσει σαν παρακρατικός, φασιστικός μηχανισμός ενάντια σε αυτούς που αποτελούν τον πραγματικό εχθρό τής ίδιας και των αφεντικών της: ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα και συνολικά τον εργαζόμενο λαό που αναπόφευκτα θα «αναγνωρίζει» όλο και πιο καθαρά και θα στρατεύεται όλο και πιο αποφασιστικά στον αγώνα ενάντια στους πραγματικούς του εχθρούς.
•    ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!   ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!
•    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
•    ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ!
•    ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ      ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!