Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

6 Φεβ 2012

Μαζικός ξεσηκωμός παντού! Μέτωπο αντίστασης και αγώνα!
Όχι στη δανειακή σύμβαση και στο νέο μνημόνιο-σφαγείο!
Κάτω τα χέρια από τους μισθούς, τις συντάξεις και τις συλλογικές συμβάσεις!

Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 6:00 μ.μ. - Σταδίου & Σανταρόζα
Δευτέρα 6 Φλεβάρη 2012
Πνιγμένες στα αδιέξοδά τους οι δυνάμεις του ιμπεριαλισμού, του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου και οι ντόπιοι υποτελείς τους διαβουλεύονται εντατικά δήθεν για τη σωτηρία της χώρας, καλλιεργώντας παράλληλα ένα κλίμα πανικού και τρομοκρατίας στις λαϊκές μάζες. Στην πραγματικότητα αναζητούν τις μεταξύ τους ισορροπίες και συμβιβασμούς, μία νέα πίστωση χρόνου προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εντεινόμενη καπιταλιστική κρίση. Ωστόσο, σε ένα πράγμα είναι σύμφωνοι: ότι πρέπει να τσακίσουν κάθε απομεινάρι εργατικών δικαιωμάτων, κάθε δυνατότητα της εργατικής τάξης και του λαού στη χώρα να οργανώσουν τις αντιστάσεις τους στην αντεργατική επιδρομή.
Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται απαρέγκλιτα (παρά τις όποιες «κορώνες») και η διορισμένη αντιδραστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ η οποία έχει αναλάβει για λογαριασμό των ξένων και ντόπιων αφεντάδων να οδηγήσει λαό και εργαζόμενους να ζουν και να δουλεύουν σε συνθήκες πραγματικής κόλασης. Η νέα επίθεση που δρομολογούν, στο βαθμό που περάσει, όχι μόνο δεν θα οδηγήσει σε κανενός είδους ανάκαμψη, αλλά θα κάνει τη ζωή του κόσμου της δουλειάς πραγματικά αφόρητη, θα επεκτείνει την ανεργία, τη φτώχεια, και την εξαθλίωση.
Η αντίσταση του εργαζόμενου λαού αποχτά σπουδαία σημασία και είναι άμεση ανάγκη! Μέσα από την ευρύτερη δυνατή αγωνιστική κινητοποίηση και με κάθε τρόπο, ο λαός μας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα πρέπει να σταθούν με το κεφάλι ψηλά αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρέπει να πιστέψουν στη δύναμή τους. Να προσπεράσουν διλήμματα και εκβιασμούς και να αποφύγουν την παραπλάνηση. Να κλιμακώσουν παντού τους αγώνες και την αντίστασή τους σε ένα ευρύ μέτωπο αντίστασης και αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής.

Όλοι αύριο Τρίτη 7 Φλεβάρη στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 10:30 π.μ. 
Σταδίου & Χρ. Λαδά (Πλ. Κλαυθμώνος)

• ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!
• ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
• ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!
• ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ - ΕΞΩ Η ΧΩΡΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΕ!