Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

9 Φεβ 2012

Μαζικός ξεσηκωμός παντού! Μέτωπο αντίστασης και αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα!

Απέναντι στα ψευτοδιλήμματα και τους κάλπικους εκβιασμούς «περικοπές ή χρεοκοπία», «υποταγή ή θάνατος» εμείς να αντιτάξουμε τα δικά μας όπλα: Την οργάνωση και τον αγώνα! Αγώνας οργανωμένος, μαζικός, συλλογικός!

ΑΓΩΝΑΣ:
  • Ενάντια στην παράδοση της χώρας στον ιμπεριαλισμό.
·        Ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση που προωθεί, μέσω των απανωτών μνημονίων, το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο.
·        Ενάντια στη συμμορία των πρόθυμων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και όσους αντίστοιχους προκύψουν αύριο, που εκλιπαρούν ένα κομμάτι από τους ιμπεριαλιστές, παραδίνοντας την εργατική τάξη, αλλά και όλους τους πόρους της χώρας, στα ξένα και ντόπια αφεντικά.
·        Όπου, οι εργαζόμενοι θα πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, παραμερίζοντας τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που ακόμα και τώρα σπεύδουν στα τραπέζια του «κοινωνικού διαλόγου» και των συνδιαλλαγών, που ακόμα να αποφασίσουν πότε θα εξαγγείλουν την επόμενη 24ωρη τουφεκιά.
·        Που δε θα προσδοκά τη σωτηρία στις εκλογές και σε κάποια κυβερνητική εναλλαγή (ποια σωτηρία έφερε στους εργαζόμενους ο κυβερνητικός ανασχηματισμός του Ιούλη ή η απόσυρση της κυβέρνησης Παπανδρέου τον Οκτώβρη;) αλλά θα παλεύει για τη συνολική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
·        Που θα διεκδικεί για ΟΛΟΥΣ τα βασικά δικαιώματα στη ζωή: Δουλειά, Ψωμί, Στέγη, Περίθαλψη, Παιδεία
·        Που θα μας φέρει πιο κοντά στο επιτακτικό ιστορικό καθήκον: το επαναστατικό τσάκισμα της κοινωνίας της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης και το χτίσιμο μιας άλλης κοινωνίας όπου ο εργαζόμενος λαός θα είναι το αφεντικό
Ο αντίπαλος είναι οργανωμένος απέναντι στον λαό και φαίνεται δυνατός. Οργανωμένοι θα πρέπει να είμαστε κι εμείς, για να δείξουμε  τη δύναμή μας, για να τον τσακίσουμε. Εδώ δεν χωρούν λογικές ανάθεσης κι εκπροσώπησης. Να ξανακερδίσουμε τα σωματεία μας. Να στήσουμε επιτροπές, να ενισχύσουμε ταξικές και αγωνιστικές συλλογικότητες και παρατάξεις. Κανείς δεν περισσεύει στον μεγάλο αγώνα.
Να βγούμε όλοι στους δρόμους.
Εκεί μπορούμε να τους νικήσουμε!
ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο - Μαζικός απεργιακός αγώνας διαρκείας
Ανατροπή της πολιτικής της υποδούλωσης

Συγκέντρωση και πορεία Πέμπτη 9 Φλεβάρη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  6 μμ Καμάρα
ΑΘΗΝΑ: Προπύλαια στις 6 μ.μ.

Ταξική Πορεία