Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

13 Φεβ 2012

ΚΚΕ(μ-λ): Μεγαλειώδης έκφραση της λαϊκής οργής!
Μήνυμα συνέχισης του αγώνα!

Δευτέρα 13 Φλεβάρη 2012

Την ώρα που οι «χορτάτοι» κινδυνολογούσαν ασύστολα, απαιτώντας περισσότερες θυσίες στο βωμό των συμφερόντων του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου, οι «πεινασμένοι», αυτοί που καλούνται να πεινάσουν ακόμη περισσότερο και να δουν τη ζωή τους να γίνεται μία κόλαση, πήραν για μια ακόμη φορά την υπόθεση στα δικά τους χέρια.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στην Αθήνα, αλλά και σε όλη τη χώρα, το λαϊκό ποτάμι που πλημμύρισε τους δρόμους, ήταν η πιο τρανταχτή απόδειξη για το ότι αυτή η πολιτική και όσοι τη στηρίζουν είναι πλήρως απονομιμοποιημένοι στις συνειδήσεις του λαού και των εργαζομένων. Με πείσμα και αποφασιστικότητα, οπλισμένοι με το δίκιο και τη συλλογικότητα, άντεξαν για ώρες, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Οι τόνοι χημικών, η απίστευτη αστυνομική θηριωδία, το οργανωμένο σχέδιο κράτους και παρακράτους να διαλύσουν τα συλλαλητήρια χρειάστηκαν πολλές ώρες για να διαλύσουν τον κόσμο που επέμενε να διαδηλώνει έξω από τη Βουλή, αλλά και σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων από αυτή.
Αυτή η μεγαλειώδης έκφραση της λαϊκής οργής ενάντια στο νέο μνημόνιο ήταν που οδήγησε και σε νέες, ακόμη εντονότερες αναταράξεις το αστικό μπλοκ εξουσίας και σε σωρεία διαγραφών σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Και ο φόβος τους ότι ο λαϊκός παράγοντας θα συνεχίσει να βρίσκεται με την ίδια και μεγαλύτερη ορμή στο πολιτικό προσκήνιο, θα τους οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες αναταράξεις.
Είναι στο χέρι του λαού και των εργαζομένων να κάνει αυτούς τους φόβους πραγματικότητα. Να συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή του. Για να μην περάσει κανένας εφαρμοστικός νόμος. Για να σπάσει η πολιτική της υποταγής στα ιμπεριαλιστικά κελεύσματα, του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα. Για να πολλαπλασιαστούν και να δυναμώσουν οι εστίες αντίστασης. Για να μπουν οι βάσεις για την οικοδόμηση ενός πλατιού Μετώπου Αντίστασης λαού και εργαζομένων ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα της ΕΕ, του ΔΝΤ και των ντόπιων υποτακτικών τους.

· ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΦΑΓΕΙΟ!
· ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!