Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

18 Φεβ 2013

Κάτω τα χέρια από τον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής!

Δευτέρα 18-2-2013
Άρπαξαν στον αέρα την ευκαιρία για να συκοφαντήσουν και να χτυπήσουν το μαζικό αγώνα του λαού της Χαλκιδικής ενάντια στο εργοστάσιο του χρυσού θανάτου! Η κυβέρνηση, η εταιρία, τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων, δήμαρχοι-υπηρέτες σαν τον Πάχτα και τον Μπουτάρη, και μια σειρά παρατρεχάμενοι εξαπέλυσαν ένα βρώμικο πόλεμο τρομοκρατίας και λάσπης για να λυγίσουν το μακροχρόνιο, μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, που ημέρα με την ημέρα δυναμώνει και συγκεντρώνει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του λαού και της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα.
Κυνηγούν και στοχοποιούν αγωνιστές που συμμετείχαν ενεργά στις κινητοποιήσεις, αναβιώνουν τη μετεμφυλιακή «ηθική αυτουργία» και σέρνουν στα δικαστήρια ανθρώπους που, ανοιχτά και φανερά, αγωνίζονται για να υπερασπίσουν τη ζωή και το περιβάλλον της πατρίδας τους.
Δεν θα τους περάσει! Ο αγώνας του λαού της Χαλκιδικής και το κίνημα αλληλεγγύης θα συνεχίσουν, θα κλιμακωθούν και στο τέλος θα νικήσουν αυτούς που, στο όνομα του ιδιοτελούς κέρδους τους, θέλουν να καταστρέψουν μια ολόκληρη περιοχή, τα δάση, τα νερά και τους ανθρώπους.
Η -τουλάχιστον ύποπτη- νυχτερινή επίθεση στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της πολυεθνικής την Κυριακή 17/2 τα ξημερώματα δεν έχει καμία σχέση με το μαζικό αγώνα των Χαλκιδιωτών και με τους αγωνιστές κάθε ηλικίας που συμμετέχουν όλον αυτόν τον καιρό στις κινητοποιήσεις στην περιοχή. Υπονομεύει αυτόν τον αγώνα και τον αφήνει έκθετο στη συκοφαντία και στην καταστολή. Η δύναμη των αγώνων είναι η μαζικότητα και η επιμονή τους, η συσπείρωση όλων των κατοίκων που θα πληγούν από την επένδυση του θανάτου και η αλληλεγγύη σε κάθε γωνία της Ελλάδας.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιστές που στοχοποιούνται και διώκονται με κατασκευασμένες και υπαγορευμένες μαρτυρίες και κατηγορίες. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το πογκρόμ των προσαγωγών ενάντια στους κάτοικους της περιοχής. Καλούμε στην ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα του λαού της Χαλκιδικής.