Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

3 Απρ 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4 στις 7.30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων
Συγκροτήθηκε με τη στήριξη του ΚΚΕ(μ-λ), του Μ-Λ ΚΚΕ και ανένταχτων αγωνιστών η πρωτοβουλία για να υπάρξει το επόμενο διάστημα μέσα στους λαϊκούς αγώνες συνεργασία στη βάση ενός κοινού ταξικού αντιιμπεριαλιστικού πλαισίου.
Ένα τέτοιο πλαίσιο αντίστασης στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση της χώρας με προοπτική την ανεξαρτησία και την αντιιμπεριαλιστική ενότητα και ειρήνη με τους γύρω λαούς, είναι απαραίτητο για την πολιτικοποίηση, το δυνάμωμα και την προοπτική των αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας της χώρας μας, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της ζωής τους.
Η εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που ήδη έχουν ψηφιστεί και η νέα βάρβαρη επίθεση που θα ακολουθήσει από όποια κυβέρνηση και αν προκύψει μετά τις εκλογές, είναι ανάγκη να οδηγήσει σε δυνάμωμα των λαϊκών αγώνων και αντιστάσεων. Έτσι κι αλλιώς η ζωή και το μέλλον και του λαού μας θα κριθεί από τη μακρά πορεία αγώνων και συγκρούσεων που ήδη ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια είναι σε εξέλιξη. Αυτό γίνεται ολοένα και πιο πλατειά αντιληπτό παρότι οι μέχρι τώρα αγώνες δεν έχουν καταφέρει να αποκρούσουν την επίθεση.
Να γιατί είναι αναγκαίο και εφικτό σήμερα οι δυνάμεις που αρνούνται τις διαχειριστικές αυταπάτες και με τόλμη θέτουν την προοπτική της ταξικής αντιιμπεριαλιστικής συγκρότησης του λαού να συσπειρωθούν στο πλαίσιο του λαϊκού κινήματος και να συμβάλλουν στο ανέβασμα της πολιτικοποίησης που κατακτά ο λαός μέσα από την πάλη του.
Να γιατί η αριστερή αντιιμπεριαλιστική συνεργασία πρέπει να παλευτεί και στα Χανιά αξιοποιώντας και το παρελθόν των αντιβασικών αντιιμπεριαλιστικών αγώνων.
Γιατί σήμερα πια γίνεται ολοφάνερο πως η απογύμνωση του κόσμου της δουλειάς από κάθε δικαίωμα στη ζωή όπως και η απειλή της ίδιας της ειρήνης και της δημοκρατίας στη χώρα, απαιτούν τη συστράτευση όσων τολμούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της αντιιμπεριαλιστικής κατεύθυνσης και στην πολιτικοποίηση του λαού έξω από κάθε λογής αυταπάτες.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4 στις 7.30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων συζητάμε για την κοινή δράση και το μονόδρομο της αντίστασης που έχει ο λαός μας για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου του.
ΧΑΝΙΑ 2-4- 2012