Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

14 Απρ 2012

Σχόλια!

ενημερότητα
Στην επόμενη διαδήλωση, νόμιμη ή μη, φροντίστε να κρατάτε και φορολογική ενημερότητα. Συλλήψεις για οικονομικές οφειλές θα πραγματοποιούνται τώρα και από την ασφάλεια.
βοήθεια
Η οικονομική βοήθεια προς τις φτωχές χώρες του πλανήτη μειώθηκε πέρυσι περίπου 2,7% σε σύγκριση με το 2010, για πρώτη φορά από το 1997, ανακοίνωσε ο ΟΟΣΑ. Η αφαίμαξη συνεχίζεται κανονικά.
στήριξη
Έκκληση προς τις ΗΠΑ να στηρίξουν την προσπάθεια του ΔΝΤ για να αυξήσει τους οικονομικούς πόρους του, απηύθυνε στη διάρκεια ομιλίας της η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. Με βόμβες.
ψυχασθενής
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία 77 ανθρώπων πέρυσι το καλοκαίρι στη Νορβηγία, Αντερς Μπρέιβικ, υποστηρίζει ότι δεν είναι ψυχασθενής, όπως τον παρουσιάζει η ιατρική γνωμάτευση και επιμένει να δικαστεί κανονικά. Είναι απλά φασίστας.
επιστροφή
Νομοσχέδιο στην Τσεχία προβλέπει την επιστροφή στην εκκλησία περιουσίας 5,2 δισ. ευρώ, που η κομμουνιστική κυβέρνηση είχε κατασχέσει μετά το 1948, όταν ανέλαβε την εξουσία. Δευτέρα περιουσία.
φως
Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά, ενώ περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας στη διάρκεια των διαδηλώσεων για την «Ημέρα της γης», που πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Όχθη, την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι είχαν καλέσει σε διαδηλώσεις για την «Παγκόσμια Πορεία προς την Ιερουσαλήμ», με την ευκαιρία της επετείου της «Ημέρας της γης» στη μνήμη έξι Αράβων που σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας το 1976 σε βίαιες διαδηλώσεις εναντίον της δήμευσης αραβικών εδαφών από το Ισραήλ. Δεν θέλουν να μείνουν στο σκοτάδι.
τροφή
Απαγορεύεται η προσφορά τροφής προς τους άστεγους σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Ας ελπίσουμε να μη το μάθει ο Καμίνης.
πιστοποιητικά
Πιστοποιητικό υγείας θα πρέπει να έχουν όσοι μετανάστες εργάζονται στην Ελλάδα, τόνισαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός υγείας Α. Λοβέρδος. Επόμενος στόχος του, να μην υπάρχουν νοσοκομεία για να το πάρουν.
αρχεία
Ο υπουργός Οικονομικών, Φ. Σαχινίδης, δήλωσε πως αγνοείται το αρχείο για τις γερμανικές αποζημιώσεις για την περίοδο της κατοχής. Ξέχασε που το έκρυψε.
νέοι αγώνες
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η ΓΣΕΕ, ζητώντας να ακυρωθεί η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, που επιβάλλει μειώσεις μισθών και αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις. Βαρεθήκαμε.
ωράρια
Τουλάχιστον 50 εργαζόμενοι πέθαναν το 2011 στην Ταϊβάν, από υπερβολική εργασία στο χώρο δουλειάς τους, μετά από εξοντωτικά ωράρια. Αναφέρθηκαν περιπτώσεις εργαζομένων που είχαν εργαστεί μέχρι και 300 ώρες μηνιαίως. Η πολλή δουλειά τρώει τον εργάτη.
ποσοστά
Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ για τους νέους κάτω των 25 ετών (50,4%), καταγράφει η Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας. Οι τεμπέληδες Έλληνες που γεννάνε πολύ.