Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

27 Απρ 2012

Ανακοίνωση-Καταγγελία
Επίθεση νεοναζί σε στελέχη του ΚΚΕ(μ-λ) & ΜΛ-ΚΚΕ στις Σέρρες
Το φασισμό θα τσακίσουν οι μαζικοί λαϊκοί αγώνες!


Παρασκευή 27 του Απρίλη 2012 
Καταγγέλλουμε σε όλο τον δημοκρατικό λαό την επίθεση που δέχτηκε κλιμάκιο του εκλογικού συνδυασμού του ΚΚΕ(μ-λ) και του ΜΛ-ΚΚΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές στον νομό Σερρών, Δήμητρα Σαμαρά και Σοφοκλής Πούλιος από ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής. Η επίθεση έγινε την Παρασκευή 27 του Απρίλη, το μεσημέρι, στα χωριά Σκοτούσα και Αμμουδιά και οι φασίστες βιαιοπράγησαν και τραυμάτισαν την υποψήφια βουλευτή Δήμητρα Σαμαρά, απαιτώντας θρασύτατα να σταματήσει το μοίρασμα προεκλογικού υλικού. Είναι χαρακτηριστικό πως την ώρα της επίθεσης χαιρετούσαν με τον γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό, τον ίδιο που έκαναν οι δολοφόνοι Γερμανοί κατακτητές, που μαζί με τους Βούλγαρους φασίστες έκαιγαν χωριά στις Σέρρες και δολοφονούσαν μαζικά άμαχο πληθυσμό στον καιρό της τριπλής κατοχής.
Τα μνημόνια και η αντιλαϊκή πολιτική δεν έφεραν μόνο φτώχεια και ανεργία στον λαό και τους εργαζόμενους. Ενίσχυσαν επίσης και τις αντιδραστικές και φασιστικές δυνάμεις που θέλοντας να υπηρετήσουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και της υποτέλειας επιτίθενται στους αγωνιστές και τους κομμουνιστές, προκαλούν και απειλούν. Ειδικά η συμμορία της Χρυσής Αυγής, άξιοι απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας και των συνεργατών των κατακτητών που έδρασαν ενάντια στον λαό και περιοχή των Σερρών, ενισχυμένη από την υποστήριξη που της παρέχουν οι καθεστωτικές δυνάμεις, προσπαθεί να σπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία στους πολίτες, στους εργαζόμενους και την νεολαία, ενόψει των εκλογών αλλά και των μελλοντικών αγώνων.
Η τρομοκρατία των οπαδών του ναζισμού και του φασισμού θα βρει απέναντι της το μαζικό λαϊκό κίνημα και θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Οι κομμουνιστές δεν θα σκύψουν το κεφάλι. Όπως και πάντα, θα συνεχίσουν να διαδίδουν τις ιδέες τους, παλεύοντας για μια Ελλάδα ελεύθερη και με αφέντη τον λαό της.