Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

18 Απρ 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Πέμπτη 19 Απριλίου στις 12μ, στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ», στο Βαθύ.

Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίξτε τις δυνάμεις της αντίστασης και της ελπίδας», συγκροτήθηκε και παρεμβαίνει πανελλαδικά η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ.
Στην κοινή ανακοίνωση των δύο οργανώσεων διαπιστώνεται ότι ζούμε «σε μία κρίσιμη για τον εργαζόμενο λαό περίοδο, όπου σύσσωμες οι αντιδραστικές δυνάμεις των αστικών κομμάτων, του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών επιτίθενται με μανία στο βιοτικό επίπεδο, στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που αποκτήθηκαν με θυσίες και αγώνες» και τονίζεται
«είναι ανάγκη να συγκροτηθεί, να εκφρασθεί και να δυναμώσει μέσα στους εργαζόμενους και τη νεολαία το ρεύμα της αντίστασης, της οργάνωσης και της αλληλεγγύης, η κατεύθυνση της ανειρήνευτης πάλης με την αστική ολιγαρχία και τον ιμπεριαλισμό.» Σε αυτή τη βάση η κοινή ανακοίνωση επισημαίνει:
«Παρεμβαίνουμε στην εκλογική διαδικασία, χωρίς εκλογικές αυταπάτες.
Με στήριγμα τους αγώνες, το λαό και την Αριστερά.
Γνωρίζοντας ότι οι πραγματικές λύσεις για την εργατική τάξη και το λαό δεν βρίσκονται μέσα στις κάλπες του αστικού συστήματος.
Για να υπερασπίσουμε και να αναδείξουμε το μοναδικό δρόμο, αυτόν της αντίστασης και του αγώνα. Το μόνο δρόμο για την ανατροπή των αντιδραστικών συσχετισμών και της αντιλαϊκής πολιτικής»

Η παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης της συνεργασίας και των υποψηφίων της για την εκλογική Περιφέρεια Σάμου, Μυρτώ Παπακώστα και Κώστα Πετράκη, θα γίνει την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 12μ, στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ», στο Βαθύ.