Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

20 Νοε 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Π.Α.Α.Σ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρωτοβουλία για μια Αριστερή Αντι-ιμπεριαλιστική Συνεργασία
Ανακοίνωση συνεδρίασης του Συντονιστικού

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοέμβρη, η πρώτη ανοικτή συνεδρίαση του Συντονιστικού της Πρωτοβουλίας για μια Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (ΠΑΑΣ), στην Αθήνα. Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν:
· Η παρέμβαση της Πρωτοβουλίας, κατά τον 3ήμερο γιορτασμό και στην πορεία του Πολυτεχνείου, η έκδοση σχετικής Προκήρυξης, η συνθηματολογία και τα πανό.
· Η έκδοση ανακοίνωσης, για την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας της 10/11.
· Η έκδοση ανακοίνωσης, για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τις σφαγές στη Γάζα.
· Η έκδοση ανακοίνωσης, για τις απολύσεις σε δήμους-δημόσιο τομέα.
· Το περιεχόμενο των προσεχών συνεδριάσεων του Συντονιστικού, οι οποίες καθορίστηκε να ασχοληθούν με την δουλειά της επικαιροποίησης του πλαισίου της Πρωτοβουλίας, τη συγκρότηση και λειτουργία της Πρωτοβουλίας στην Αττική και τη δημιουργία ιστολογίου ( blog) της Πρωτοβουλίας
Κατατέθηκε, επίσης, πρόταση «για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ενάντια στη φασιστικοποίηση της πολιτικής του συστήματος», με άξονες για τη διαμόρφωση πλαισίου πλατύτερης απεύθυνσης, το οποίο θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Συντονιστικού.
Η συζήτηση ήταν ζωντανή, με ανταλλαγή απόψεων και διάθεση να προχωρήσει η δουλειά της ΠΑΑΣ.