Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

16 Νοε 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

39 χρόνια μετά ο αντιφασιστικός αντιιμπεριαλιστικός ξεσηκωμός της νεολαίας και του λαού, το Νοέμβρη του 73, εμπνέει σταθερά τις σύγχρονες αντιστάσεις του λαού μας για ψωμί – δουλειά- δημοκρατία – ανεξαρτησία ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα.
Στις μέρες μας σ’ όλο τον πλανήτη ο καπιταλισμός προσπαθεί να φορτώσει την κρίση και το αδιέξοδό του στον κόσμο της δουλειάς με τον πιο βάρβαρο τρόπο. Όπως και σ’ όλη τη γύρω περιοχή ο πλούτος της χώρας και ο μόχθος του λαού λεηλατούνται ανελέητα, ενώ παράλληλα το καθεστώς της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης του λαού παρέχει τη χώρα σαν ορμητήριο και την εμπλέκει στα πιο επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Να γιατί πρέπει ο λαός να βρει ξανά το νήμα του Νοέμβρη….
Να γιατί η Αντίσταση για την υπεράσπιση της ζωής μας πρέπει να στοχεύσει ξανά στο σπάσιμο των αλυσίδων της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.
Να γιατί οι αγώνες του λαού μας πρέπει να δεθούν ξανά με τους αγώνες ιδιαίτερα των γύρω λαών ενάντια στην εκμετάλλευση, το ξεριζωμό, τον πόλεμο, το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.
Όλοι στο συλλαλητήριο τιμής και συνέχισης του αγώνα του Νοέμβρη, Σάββατο 17 Νοέμβρη 6.00 μ. μ., πλατεία της Αγοράς.

ΧΑΝΙΑ 16-11-2012