Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

6 Νοε 2012

Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Σάββατο 10 Νοέμβρη, 5:00 μ.μ. - ΑΣΟΕΕ (αμφ. Αντωνιάδου)

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΛΗΣ

Ο νέος γύρος της επίθεσης και τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα του τρίτου μνημονίου έχουν ήδη προκαλέσει κύματα λαϊκών και εργατικών αντιστάσεων.

Οι τριγμοί και τα αδιέξοδα του ντόπιου εξαρτημένου αστικού μπλοκ εξουσίας γίνονται όλο και πιο έντονα όσο οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται και επεκτείνονται.

Σε αυτό το τοπίο οι αυταπάτες περί «κυβερνώσας Αριστεράς» και εκλογικής διεξόδου επιχειρούν να υποκαταστήσουν την πραγματική ανάγκη της λαϊκής οργάνωσης, του παλλαϊκού ξεσηκωμού, του παρατεταμένου μαζικού αγώνα για την ανατροπή της βαρβαρότητας των μνημονίων και της υποταγής στα ιμπεριαλιστικά κελεύσματα.

Η «Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία» σας καλεί το Σάββατο 10 Νοέμβρη στις 5:00 το απόγευμα στην ΑΣΟΕΕ (αμφιθέατρο Αντωνιάδου) στην ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει γύρω από τις αναγκαιότητες, τους στόχους πάλης και τα καθήκοντα της περιόδου που ανοίγεται.