Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

27 Νοε 2012

Να αθωωθεί ο Κυριάκος Μουτίδης!

Στις 6 Δεκέμβρη 2009, κατά τη διαδήλωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι ομάδες «Δέλτα» επιτέθηκαν στο μπλοκ του ΕΕΚ (Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα), τραυμάτισαν διαδηλωτές (ανάμεσά τους και την Αγγελική Κουτσουμπού, αγωνίστρια του αντιδικτατορικού αγώνα, που χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι, ξυλοδαρμό που επιδίωξαν να παρουσιάσουν ως… «τροχαίο») και προχώρησαν σε μαζικές συλλήψεις διαδηλωτών από το μπλοκ. Οι δίκες των συλληφθέντων πραγματοποιούνται τμηματικά και «κατά μόνας», για να μην αποκαλυφθεί η στοχοποίηση μπλοκ πολιτικής οργάνωσης και η βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στη διαδήλωση, κατ’ εντολήν της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου.
Την Παρασκευή 23/11 σύρθηκε σε δίκη ο Κυριάκος Μουτίδης, μέλος του ΕΕΚ και του Σωματείου βάσης εργαζομένων ΣΒΕΟΔ, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος! Η δίκη του αναβλήθηκε για την Πέμπτη 29/11/2012. Είναι ο τέταρτος αγωνιστής που δικάζεται για την ίδια υπόθεση (δύο αθωώθηκαν και ένας καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση, πρωτόδικα) κατά την οποία οι θύτες (κυβέρνηση και κατασταλτικοί μηχανισμοί) παρουσιάζονται σαν θύματα. Όχι στις διώξεις των αγωνιστών! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!