Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

17 Μαρ 2012

ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του Βήματος και στο πλαίσιο της αναφοράς στην Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία την οποία στηρίζουν το ΚΚΕ(μ-λ), το Μ-Λ ΚΚΕ και ανένταχτοι αγωνιστές, η συντάκτρια αναφέρει ότι «ήδη, έχουν προγραμματισθεί 17 συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, μέχρι τον Μάιο, αρχής γενομένης στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή συγκέντρωση τέλος Μαρτίου.»

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι κανένα τέτοιο πλάνο συγκεντρώσεων δεν έχει αποφασιστεί, ούτε συζητηθεί στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας. Αυτό που έχει αποφασιστεί είναι η πολιτική εκδήλωση στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 7:00 το απόγευμα στο θέατρο Ακροπόλ.
Το πού και πότε θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες περιοχές της χώρας θα εξαρτηθεί και θα αποφασιστεί πρώτα και κύρια από το δυναμικό των περιοχών αυτών, όλους εκείνους τους αγωνιστές και τις συλλογικότητες που θα εμπνευστούν από την υπόθεση της Πρωτοβουλίας και θα θελήσουν να την στηρίξουν.
Εξάλλου, όπως αναφέρεται και στο πολιτικό πλαίσιο της Πρωτοβουλίας, ο στόχος της συγκρότησης μετωπικής πολιτικής συνεργασίας «είναι μία αναγκαία πολιτική διαδικασία που πρέπει να διανυθεί με αποφασιστικότητα και σε σύνδεση με τον αγωνιζόμενο λαό. Μέσα από ανοικτές διαδικασίες που κεντρική τους επιδίωξη θα έχουν την συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αγωνιστικού δυναμικού.»
Σάββατο 17 Μαρτίου 2012