Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

30 Μαρ 2012

Ταξική Πορεία Οικοδομών Λάρισας

Η Ταξική Πορεία Οικοδομών Λάρισας απέδειξε για ακόμα μία φορά με την παρουσία της στις εκλογές που πραγματοποιηθήκαν από 11 έως 17 Μάρτη ότι με τη σταθερή παρουσία της τα τελευταία χρόνια στον χώρο της οικοδομής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, με την ανεργία να πλήττει βάναυσα τον χώρο της οικοδομής και τον κλάδο σε κατάσταση ανασυγκρότησης, καταφέραμε να έχουμε μια αξιόλογη εκλογική παρουσία , διατηρώντας την έδρα στο συνδικάτο.
Βέβαια τίποτα από αυτά δεν έγινε τυχαία. Ήταν αποτέλεσμα των κινήσεων και των πρωτοβουλιών μας σε φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, όπως η ανεργία και το μεταναστευτικό, αλλά και της συγκροτημένης και συνεχούς παρουσίας μας σε όλες τις μεγάλες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών.
Όμως, παρ' όλα τα θετικά για εμάς αποτελέσματα των εκλογών, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά, γιατί πέρα από τις έδρες και τα ποσοστά υπάρχει και το πολύ αρνητικό γεγονός τις μειωμένης συμμετοχής σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο σε εμάς ότι από εδώ και πέρα μπαίνει σαν κύριος στόχος η προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του κλάδου κόντρα σε λογικές ηττοπάθειας και παραίτησης. Τώρα είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να συσπειρωθούμε προκειμένου να αντισταθούμε στην επίθεση που δεχόμαστε, να δημιουργήσουμε ένα κίνημα υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων όλου του λαού στην εργασία, στην περίθαλψη, στην ασφάλιση.