Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

16 Οκτ 2012

18 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα!

Συνεχίζοντας στον παλμό της απεργίας της 26ης Σεπτέμβρη, αλλά και των μαζικών συλλαλητηρίων στις 9 Οκτώβρη ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ, να απεργήσουμε και να διαδηλώσουμε μαζικά και την Πέμπτη 18 Οκτώβρη. Στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης του αγώνα. Για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα.
Η ντόπια άρχουσα τάξη και το πολιτικό της προσωπικό έχουν κάνει ξεκάθαρη την πλήρη ευθυγ-ράμμισή τους με τα κελεύσματα των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και του ΔΝΤ. Η κυβέρνηση Σαμαρά και τα δεκανίκια της, μετά και από την επίσκεψη Μέρκελ, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν σε πέρας την αποστολή ισοπέδωσης δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Παρά τους δισταγμούς και την κυβερνητική αστάθεια, η ψήφιση και εφαρμογή των μέτρων δεν αποτελεί διαπραγματεύσιμο μέγεθος. Το αντίθετο, μάλιστα! Αποτελεί όρο απαράβατο για τη συνέχιση της πολιτικής και οικονομικής στήριξης από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα προς την κυβέρνηση.
Γι’ αυτό και οι μόνοι που μπορούν να βάλουν φρένο σε αυτήν την επίθεση είναι ο λαός και οι εργα-ζόμενοι. Δίνοντας τη μάχη της απεργίας. Κατεβαίνοντας μαζικά στους δρόμους. Οργανώνοντας τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. Ενώνοντας τις φωνές τους με τις φωνές των εργαζομένων σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία. Στριμώχνοντας κι άλλο το αστικό μπλοκ εξουσίας, αλλά και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Στις 18 Οκτώβρη όλοι ξανά στους δρόμους!