Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

8 Οκτ 2012

Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία
Μαζική αγωνιστική απάντηση στην κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης

Η συντονισμένη επιχείρηση τρομοκράτησης λαού και εργαζομένων που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Σαμαρά και τα πολιτική δεκανίκια της ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ είναι μια ακόμη απόδειξη της αντιλαϊκής της προσήλωσης, της πολιτικής της υποταγής στα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού που απαιτούν ακόμη πιο αιματηρές θυσίες, την πλήρη ισοπέδωση των λαϊκών-εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Η επιχείρηση «Αθήνα απόρθητο φρούριο» είναι συνέχεια των δεκάδων προσαγωγών και συλλήψεων στην απεργία της 26ης Σεπτέμβρη, είναι συνέχεια των χτυπημάτων που δέχονται από τις δυνάμεις καταστολής εργαζόμενοι, απεργοί, μαθητές, συνταξιούχοι και κάθε κομμάτι του λαού που αγωνίζεται ενάντια στη βαρβαρότητα των μνημονίων και των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλλει η τρόικα των ιμπεριαλιστών. Οι «φίλοι της Μέρκελ» αποδεικνύονται ολοένα και περισσότερο «εχθροί του λαού».

Ας γνωρίζουν καλά, λοιπόν, η κυβέρνηση και τα αφεντικά της ότι οι λαϊκοί αγώνες δεν πρόκειται να καμφθούν από τα ΜΑΤ, τη βία και την καταστολή. Ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν θα υποταχτούν στο μέλλον της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Δεν θα γίνουν θυσία στο βωμό της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δεν θα παραιτηθούν από το δικαίωμά τους σε μια αξιοπρεπή ζωή γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Θα αγωνιστούν μαζικά και αποφασιστικά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία να σπάσουν στην πράξη το κλίμα κρατικής τρομοκρατίας. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, να διαδηλώσουν ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα. Τα λαϊκά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με το μαζικό λαϊκό αγώνα. Η πραγματική αντιπολίτευση είναι οι μαζικοί, παρατεταμένοι αγώνες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, και όχι η «υπεύθυνη αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ ή οι «αγωνιστικοί» θεατρινισμοί μερικών μεγαλοσυνδικαλιστών.

·         ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

·         ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
·         ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!
·         ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!
·         ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!  ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ!